Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور آخرین وضعیت روند برگزاری کنکور ۱۴۰۱ را اعلام کرد.

به گزارش مشرق، دکتر عبدالرسول پورعباس امشب در برنامه صف اول درباره کنکور سراسری ۱۴۰۱ گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ظرفیت داریم و ۷۰۰ هزار نفر ظرفیت بیشتر از تعداد داوطلبان است.

وی درباره روند برگزاری آزمون سراسری گفت: داوطلبان فقط یک روز را می بینند اما در واقع فرآیند آزمون سراسری یک فرآیند یک ساله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله قبل از آزمون، روز آزمون و بعد از آزمون است. مرحله اول قبل از آزمون مرحله تولید سوال است که از بانک سوال استخراج می شود و دفترچه های متعدد را تشکیل می دهد.

پورعباس اظهار داشت: فرآیند طراحی سوال فرآیند سنگینی است. افراد در قرنطینه های طولانی و سخت هستند و سوالات باید از دقت لازم برخوردار باشند. فرد سوال را تولید می کند و می فرستد و بعد ممیزی می شود و در این مرحله تنها بانک را تامین می کند. افرادی که از بانک سوال بر می دارند در قرنطینه هستند متخصصان آزمونی هستند از بانک سوال بر می دارند.

وی گفت: ما یک دوره چاپ داریم که افراد به مدت ۶ ماه در قرنطینه هستند هم طراحی یعنی دفترچه سازی دارند و استخراج می کنند و بسته بندی می کنند. امسال سه پاسخنامه و دفترچه داشتیم و ۴.۵ میلیون دفترچه تولید کردیم. این دفترچه ها با نظام هوشمندی باید به ۲ هزار و ۹۰۰ مراکز برسد. دفترچه از تهران که حرکت می کند می رود و در جای خودش قرار می گیرد.

رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: ۱۲۴ هزار نفر در روند آزمون حضور دارند. بسته بندی اولیه برای شهرها ارسال می شود و بسته بندی ثانویه تحت نظارت نیروهای حفاظتی صبح آزمون باز می شود و در شهرستان ها قرار می گیرد و بسته بندی سوم در حوزه ها باز می شود بازهم مشخص نیست و در لایه نهایی بسته جلوی داوطلب باز می شود. پس تا لحظه ای که داوطلب بسته را باز می کند هیچ کس نمی تواند دفترچه را ببیند.

وی گفت: مرحله دوم هم زمان برگزاری آزمون بود. وزارتخانه های زیادی درگیر کنکور بودند. از وزارت کشور تا وزارت آموزش و پرورش و سایر مراکز امنیتی و حفاظتی و شرکت های حمل و نقل حتی کمک کردند. تشکر ویژه از وزارت نیرو داریم که این چند روز حوزه ها با قطعی برق مواجه نشدند و در گرمی هوا برق حوزه ها تامین شد. حتی یک خلبان به دلیل گرمی هوا نمی خواست پرواز داشته باشد که یکی از شرکت های هواپیمایی محموله سوالات کنکور را تقبل کرد و به مقصد رساند.

پورعباس اضافه کرد: مرحله سوم هم قرنطینه دوم است که قرائت پاسخنامه است. پاسخنامه ها امانت داوطلبان نزد ما است. ما امسال یک تصمیمی گرفتیم که سه پاسخنامه هر فرد داشته باشد. چند دستگاهی که داشتیم برای قرائت این تعداد پاسخنامه کافی نبود.

وی درباره تقلب در کنکور سراسری گفت: همه آزمون ها تقلب دارند. تقلب به معنای افشای سوالات یعنی قبل از آزمون به سوالات دسترسی داشته باشند. تا اینجا می توان قسم خورد که تا حالا اتفاق نیافتده است. تا جلسه آزمون هیچ کس سوالات را ندیده است.

رئیس سازمان سنجش گفت: در سال های اخیر روند تقلب به بعد از رسیدن سوالات به داوطلب رسیده است. تقلبی که قبلا بوده است نگاه به چپ و راست بوده است. در سال های اخیر تکنولوژی به این مسئله رسیده است. اکنون تقلبی است که با عکس می فرستند بیرون و تقلب آنجا اتفاق می افتد که سوالات حل شود و به وسیله کیتهای الکترونیک سعی دارند به داوطلب برسد.

وی گفت: آزمون های چهارشنبه و پنجشنبه حساسیت چندانی نداشت و فقط یک عکس مخابره شد. دلیل حساسیت آزمون روز جمعه این بود که رشته پزشکی یکی از مشاغل مورد اقبال داوطلبان است. امسال ۹۶۰۰ هزار نفر پزشکی ظرفیت دارند و برخی حاضرند میلیاردی خرج کنند حتی از مسیر ناصواب که به این رشته پزشکی برسند.

پورعباس گفت: انتظار داشتیم که عکس از جلسه آزمون بیاید بیرون. ابزار عکس گرفتن و ارسال آن خیلی پیچیده است و هنوز ابزاری نداریم که بتوانیم آن را کشف کنیم. ۱۲ شبکه بزرگ را شناسایی کردند. این شبکه ها شناسایی شدند و تمام حفاظت و امنیت توانستند آنها را بگیرند. یک مورد از این شبکه ها توانست بعد از آزمون عکس را بفرستد بیرون و سوالات را پخش کرد. انتظار داشتیم و تدبیری اندیشیدیم که پاسخنامه زمان کمتری داشته باشند که متقلب نتواند پاسخ را درج کند.

وی گفت: همانطور که دیدید این ها گیرنده های بسیار ریزی دارند که اندازه نخود بود و اندازه پاککن هم و آن تجهیزات خاموش می ماند و لحظه ای که سینگال ارسال می شود تجهیزات روشن شدند. از ساعت ۱۰ تا ۱۲ تمام عوامل با سیگنال یاب در تمام حوزه ها درگیر بودند و تمام مشتریانی که می خواستند پاسخ را بگیرند را شناسایی کردیم و تاکنون بیش از ۴۸۰ نفر را دستگیر کرده ایم.

رئیس سازمان سنجش یادآور شد: اولین عکس بعد از ساعت ۹ و نیم بیرون آمد ولی عوامل بیرونی این متقلبین ساعت ۹ و ۴۵ دقیقه می خواستند سیگنال را به داوطلبان ارسال کنند ولی از آن زمان هر تلاشی که کردند که پاسخ ها را ارسال کنند سیگنال یابی که ما استفاده کردیم توانست آنها را پیدا کند. این افراد یک تا ۱۰ سال محروم می شوند از آزمون.

وی اضافه کرد: برخی می گویند این متقلبان ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر بوده اند و شما ۴۰۰ نفر آنها را گرفته اید. ما آن کلیدی که داشت از بیرون مخابره می شد را هم داریم و تمام پاسخنامه ها قرائت می شود و اگر ارتباطی بین کلید تقلبی و پاسخنامه فردی مشاهده شود آن داوطلب هم شناسایی می شود. این کار به صورت مقایسه ای تکنیکی انجام می شود.

پورعباس اظهار داشت: ما تمام انرژی خود را گذاشتیم و تمام عوامل اجرایی ۱۵ شب نخوابیدند و قرائت پاسخنامه هم با پیشرفته ترین ماشین در دنیا نمی گذاریم حتی یک مورد حقی ناحق شود.

وی گفت: چندین پروسه هم پیگیری می کنیم که از سوابق تحصیلی تا شرایط فرد را در نظر می گیریم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت سازمان سنجش مشرق کنکور سراسری 1401 خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت رئیس سازمان سنجش بسته بندی هزار نفر حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب سالمندان در پای عابربانک!

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری زنی که با فریب افراد سالخورده، اقدام به سرقت از کارت‌های بانکی آنان کرده بود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسین مافی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی شکایت چند نفر از شهروندان از یک زن جوان مبنی بر کلاهبرداری به شیوه فریب دادن افراد سالخورده و برداشت مبالغ از کارت عابر بانک آن‌ها در محدوده حوزه استحفاظی کلانتری ۱۶۰ خزانه، شناسایی و دستگیری این زن در دستورکار ماموران پلیس قرار گرفت. در جریان اظهارات شکات مشخص شد که این زن با مهربان نشان دادن خود به افراد سالخورده در پای عابربانک نزدیک شده و با این عنوان که قصد کمک به آنان در برداشت وجه نقد را دارد، مبالغی را از کارت آنان برداشت کرده و به حسابی دیگر انتقال داده است.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به اقدامات ماموران برای دستگیری این زن، گفت: ماموران پس از بررسی محل سرقت و بازبینی دوربین‌های مداربسته، هویت سارق که را که زنی حدودا ۴۵ ساله بود، مورد شناسایی قرار دادند. در ادامه تصویر متهم در اختیار تمامی واحد‌های گشت انتظامی و عملیاتی قرار گرفت.

مافی ادامه داد: سرانجام تیم عملیات کلانتری ۱۶۰ خزانه فرد کلاهبردار را در حین فریب یکی از شهروندان سالمند مشاهده کرد که بلافاصله عملیات دستگیری این فرد به اجرا درآمد و متهم پس از بازداشت به کلانتری انتقال داده شد. همچنین در جریان بازرسی اولیه از این زن تعداد ۲۲ عدد کارت بانکی کشف شد و متهم نیز تحت بازجویی قرار گرفت که با توجه به شواهد و قرائن موجود و نیز شناسایی شکات، به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری و فریب دادن افراد سالخورده اعتراف کرد.

وی با بیان اینکه متهم تنها در یک مورد کلاهبرداری ۷۵۰ میلیون ریال از کارت شاکی برداشت کرده بود، گفت: تاکنون ۱۰ نفر از شکات و مالباختگان این زن که همگی سالمند بودند، مورد شناسایی قرار گرفته‌اند و تحقیقات تکمیلی در این خصوص همچنان ادامه دارد.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه برای متهم پرونده‌ای تشکیل شد و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد، به مردم توصیه کرد که تحت هیچ شرایطی کارت بانکی خود را به همراه رمز آن در اختیار افراد دیگر قرار ندهند.

دیگر خبرها

  • ۴۶۵ داوطلب استخدامی آموزش و پرورش در بردسکن با هم رقابت می‌کنند 
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • خالی کردن حساب سالمندان در پای عابربانک!
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • محکوم متواری ۳۰۰ میلیاردی در این شهر به دام افتاد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • بازداشت سارق پل های عابر پیاده در جنوب تهران
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • دزد قطعات پل های آهنی کهریزک دستگیر شد
  • آیلتس چیست؟